Veletrh fiktivních firem v Písku

Vážení čtenáři,

dne 6. 6. 2024 se studenti tříd 3. OA a 3. IT zúčastnili 30.  ročníku veletrhu fiktivních firem v Písku. Výprava začala v šest hodin ráno, kdy náš autobus vyjel od budovy školy. Tedy měl vyjet, ale kvůli tomu, že jeden ze zaměstnanců firmy Cheezy, s. r. o. zaspal, se odjezd o 20 minut opozdil.

Do Písku jsme dorazili v osm hodin. Přesunuli  jsme si věci do krásné školní budovy a začali připravovat stánky. Práce nám šla skvěle od ruky a za půl hodiny jsme byli hotovi. Poté si naše firmy FireFly, Cheezy, LimoStar a Mellio prohlédly stánky ostatních firem.

Veletrh proběhl hladce a v jednu hodinu jsme se dostali k závěrečnému předávání cen. Měli jsme obavy. V konkurenci 31 firem nebylo nic jisté, ale nakonec se tak stalo. Naše společnosti vyhrály! Konkrétně LimoStar a Cheezy. Právě LimoStar skončil bronzový za logo a slogan a firma Cheezy získala stříbro za nejlepší leták. Abychom se nezaměřovali jen na stupně vítězů, musíme zmínit, že LimoStar skončil šestý za nejlepší stánek a sedmý za nejlepší reklamu. Firma Cheezy získala  páté místo za nejlepší reklamu a šesté v divácké soutěži.

Těšíme se na další veletrh! 

Matyáš Fichtl, 3.OA